Kantoor van ABAX in Nederland verwelkomt 15 nieuwe werknemers

ABAX, leverancier van telematica-oplossingen, introduceert ABAX Worker: een innovatie cloud-based project management-oplossing. Hierdoor hebben werknemers altijd toegang tot real-time informatie en de juiste documentatie, waaronder HSE-voorschriften, voorhanden. Daarnaast breidt ABAX in Nederland het salesteam uit met 15 nieuwe medewerkers.

ABAX Worker geeft ondernemers de mogelijkheid om geheel papierloos hun dagelijkse werkzaamheden te managen. Via de cloud-based oplossing worden gemakkelijk nieuwe klanten toegevoegd, projecten opgezet en taken toebedeeld. Werknemers krijgen via een applicatie op een smartphone eenvoudig toegang tot up-to-date informatie, zoals roosters of opdrachten. Bovendien worden belangrijke projectdocumenten en de vereiste HSE-voorschriften direct via de app aangeboden. Doordat de applicatie met GPS is verbonden, ziet een planner de locatie van een werknemer en kan hij bij spoedgevallen snel een opdracht versturen naar de dichtstbijzijnde monteur. Maar het werkt ook andersom: een werknemer kan via de app ook storingsberichten en foto’s versturen. Tenslotte heeft een ondernemer door de automatische ‘time tracker’ direct en in real-time zicht op het aantal uren dat een bepaalde opdracht kost.

Martijn Zewald, CEO van ABAX in Nederland, is zeer enthousiast over ABAX Worker: “Onze soft- en hardware voor rittenregistratie en ‘equipment control’ is gebaseerd op zeer robuuste en innovatie telematica, het zou zonde zijn dit niet te gebruiken om het werk van een ondernemer nog gemakkelijker te maken. Met ABAX Worker kunnen wij nu de hele projectadministratie verbeteren en bovendien zorgen voor veel efficiëntere planning van mensen en middelen.”

15 nieuwe sales-medewerkers
Naast de uitbreiding van het portfolio van ABAX met een project management-tool krijgt het Nederlandse team er 15 nieuwe collega’s bij. Deze nieuwe medewerkers zullen zich, na de introductie bij ABAX School in het ABAX Stadion in Peterborough, bezighouden met de verkoop van ABAX Worker in Nederland. Zewald: “Uiteraard ben ik erg blij dat we 15 nieuwe sales-toppers hebben kunnen contracteren. De groep is een interessante mix van mannen en vrouwen van verschillende leeftijden: van door de wol geverfde verkopers tot enthousiaste starters. Bij het selectieproces merkten we dat ABAX steeds meer voet aan de grond krijgt in Nederland, hierdoor zijn we beter in staat dit talent aan te trekken. Met onze 15 nieuwe sales-medewerkers gaan we er alles aan doen om zoveel mogelijk bedrijven in Nederland volledig papierloos en veilig te laten werken.”